تولدت مبارک خواهرعزیزم زهرا جون و آرزو میکنم هزارسال عمر کنی و خودم تولد هزارسالگیت و تبریک بگم عزیزم و هزارسال عمر باعزت و شادی و سلامتی داشته باشی خواهرعزیزم زهرای مهربون!

عکسا تکراریه شرمنده

+به دلیل ماه محرم حالا گزاشتم وگرنه تولدت 16شهریور بود و منم 16مهر گزاشتم

+تولد عشق من خواهری فاطمم هست کسی که زندگیم بسته بهش خواهری فاطمه ی مهربونمfateme

بهترین دوست و همدمم تو واقعیت که بیشتر از همه ی دنیا دوسش دارم و تولدت مبارک عشق من فاطمه ی عزیزم

دعایی که واسه زهرا کردم واسه توهم میکنم و انشاالله هزار سالگی رفاقتمون+16روز پیش 2سالگی رفاقتمونم بوده عاشقتم خواهری عزیزم فاطمه ی مهربونم

پ.ن:فقط با چندجمله تو وبلاگم تولدت و تبریک گفتم و همین چندجمله با تمام وجودم بود

تولد خواهری هدیه هم هست (هدیه پاشا ملقب به کیم آنا)مثل بقیه تولد توروهم تبریک میگم و آرزوهای بهترین هارو برات دارم عزیزم❤(نویسنده غیرحضورس ویم هست)تولدش تو ماه محرم بود الان منتشر کردم

+دوستان پست انتشار در آینده هست :)

تولدت مبارک خواهری زهرا و خواهری فاطمه جان+خواهری هدیه

امروز داشتم تو پاساژ راه میرفتم . . . .

خواهری ,تولدت ,ی ,هست ,تولد ,فاطمه ,تولدت مبارک ,فاطمه ی ,و تبریک ,خواهری فاطمه ,هزارسال عمر

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

پنجره آهنگری تبتیل تاسیسات و لوله بازکنی ترجمه آهنگهای ترکیه ای به فارسی آموزش مجازی بهزیستی مرودشت فروشگاه اینترنتی فایل مرجع مقالات تخصصی فلوئنت اخبار عرضه اولیه سهام در بورس اوراق بهادار زندگـ ـی اِلـ ــ